İLETİŞİM : 0224 452 4 966

VERGİ SİRKÜLERİ

 

Sayı                 : 2019-022

Tarih               : 05.11.2019

Konu               : E-Uygulama (509 Nolu Vergi UsulKanunu Genel Tebliği)

 

Vergi Usul Kanunu uyarınca düzenlenmesi zorunlu olan belgelerin elektronik ortamda düzenlenmesine yönelik olarak yayımlanan Tebliğler gözden geçirilmiş, tüm tarafların tek kaynaktan bilgilenmelerinin temin edilmesi ve elektronik belge uygulamalarında bütünlüğün sağlanması amacıyla 19.10.2019 tarihinde 509 nolu VUK Genel Tebliği yayımlanmıştır.

509 nolu VUK Genel Tebliği ile getirilen e-uygulamalar, uygulamaya geçiş şartları, kapsam detayı ve uygulamaya geçiş sürelerine ilişkin ekte yer alan tablo hazırlanmıştır.

Faydalı olması dileğiyle…

Saygılarımızla

ATABEYDENETİM

Bu dokümanda yer alan bilgiler geneliçeriklidir ve herhangi bir gerçek veya tüzel kişinin özel durumuna hitapetmemektedir. Sürekli güncel ve doğru bilgi sunumuna özen gösterilmesine karşınbu bilgiler her zaman her durumda doğru olmayabilir. Firmamızdan uzmangörüşü almaksızın, bu dokümanda yer alan bilgilere dayanarak hareketetmemelidir. ATABEYDENETİM Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim’e, işbu dokümanıniçeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardandolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.